King of Monster Island (Swe)

509.00 kr

Ålder: 10+
Antal spelare: 1 – 5
Speltid: 45-60 min

1 i lager

Vi har upptäckt oregelbundna rörelser på Monsterön. Vulkanen har ett utbrott som aldrig förr. Monster från hela världen samlas på ön, vad är det som händer? De slåss inte ens mot varandra längre!

För det är ett större hot som lurar. Något som är stort nog att hota alla monster och få dem att kämpa tillsammans mot samma fiende…

Stod det här i manuset? Vänta… Är det här ett kooperativt King of-spel?

I King of Monster Island spelar spelarna som gigantiska monster som måste samarbeta för att besegra en titanliknande Boss innan den är klar med att bygga en interdimensionell portal. Varje tur kastar spelarna tärningar för att skada underhuggare och boss, läka sig själva, få energi och köpa kort, flytta runt på ön, aktivera mänskligt stöd och öka berömmelsen. Bossens handlingar styrs helt och hållet av själva spelet. Med hjälp av resultaten från de tärningar som kastas i vulkanen kommer bossen att förflytta sig, aktivera sina undersåtar och attackera närliggande monster.
Deras mål: att låta sina undersåtar sätta upp de pyloner som behövs för att bygga portalen. För att vinna måste spelarna besegra bossen innan de lyckas aktivera portalen eller besegra ett enda monster.

Annars kommer jorden att förstöras!

King of Monster Island på BoardGameGeek!

Se hur King of Monster Island spelas på Man vs Meeples YouTube:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”King of Monster Island (Swe)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.