Catapults (Nordic)

299.00 kr

Ålder: 7+
Antal spelare: 2
Speltid: 10-15 min

7 i lager

Artikelnr: LPFI7690 Kategorier: , , Etiketter: , , ,

Bygg dina slott, placera ut dina trupper, ladda dina katapulter och använd din listiga taktik för att vinna dagen!

Kriget om golvet har börjat igen!

Catapults är ett herre på täppan-spel. Ditt mål är att slå ner alla din motståndares trupper!

Börja med den yngsta spelaren och välj din familj: Chaufort eller Cunningfields. Använd sedan dina tegelstenar för att bygga ett slott och befästa dina trupper. Med hjälp av din katapult slungar du ut stenblock i ett försök att förstöra din motståndares slott och slå ut deras trupper. När alla trupper från en familj är omkullkastade är slaget över. Den vinnande familjen måste ha minst en trupp som står upprätt.

Spelet spelas i en serie rundor. Under en runda börjar alla med den yngsta spelaren och tar sin tur. Varje spelares tur är uppdelad i fyra faser: Taktik, sikta, skjuta och rensning. Utför dessa faser i tur och ordning och slutför varje fas innan du går vidare till nästa. När alla spelare har haft sin tur avslutas rundan. Man fortsätter att spela omgång efter omgång tills det bara finns en spelare med trupper på bordet.

Varning! Det här är ett spel med konstruktion/förstörelse av plastklossar och figurer… INTE din motståndare, husdjur eller människor som dumt nog passerar genom slagfältet! Spela rättvist och var försiktig så att du inte skadar varandra eller skadar något… annat än din motståndares försök att bygga en ogenomtränglig fästning!

Catapults på BoardGameGeek!

Lär dig spela Catalpults på Lär Dig Spela’s YouTube:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Catapults (Nordic)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.