Mutant: År Noll – Den grå döden (Kampanj)

229.00 kr

1 i lager

Artikelnr: 9789188805102 Kategori: Etikett:

Dörren till laboratoriet gled igen och stängdes med ett pysande ljud. Striden var över och den kortvuxne mannen torkade bort en fläck grönaktig vätska från ansiktet. Skenet från de uråldriga lysremsorna i taket flackade och kastade ett blekt ljus över de fallna gestalterna på golvet framför honom. Mannens två medhjälpare – den ena väldig och mekanisk, den andra skugglik – inväntade nya instruktioner.

”Då var det avklarat”, sade den kortvuxne.

”Vi har ingen tid att förspilla. Det är dags att sätta vår plan i verket. Snart kommer hela Zonen att ligga för våra fötter.”

Den grå döden är en klassisk äventyrskampanj till rollspelet Mutants första utgåva på 1980-talet. Denna nya och helt omskrivna version av Den grå döden är en hyllning till de gamla äventyren och samtidigt en modern kampanjmodul till Mutant: År Noll och dess expansioner. Den grå döden knyter samman berättelserna i År Noll, Genlab Alfa, Maskinarium och Elysium. Mutanter, djur, robotar och människor måste lägga sina skillnader åt sidan och enas mot ett nytt gemensamt hot i världen efter undergången.

 

OBS – Kräver grundspelet Mutant: År Noll

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mutant: År Noll – Den grå döden (Kampanj)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.