Star Scrappers: Orbital (Swe)

359.00 kr

Ålder: 10+
Antal spelare: 1-5
Speltid: 30-90 min

2 i lager

Artikelnr: FRY_STAR_S Kategori: Etiketter: , ,

Star Scrappers: Orbital av Jacob Fryxelius, designer av Terraforming Mars, är baserat på hans Space Station-kortspel. Det har strömlinjeformats och uppdaterats för att passa Star Scrappers-universumet – en rymdvästernmiljö skapad och utvecklad av Hexy Studio.

Du startar din rymdstation (Orbital) med en kärnmodulbricka på bordet, sedan utökar du den under fem år (omgångar) genom att betala och lägga nya modulkort. Varje år börjar du med en femkortshand, besättningspoletter och nya pengar, med mängden besättning och pengar som bestäms av strukturen på din orbital. Du använder pengar främst för att betala för nya moduler, och besättningen ger dig specialeffekter på många av dina moduler.

Under året turas spelarna om att göra handlingar som att bygga, använda modulåtgärder, spela händelsekort, reparera eller passera. När alla passerat slutar året och segerpoäng delas ut: det finns sex olika sorters (färger) av moduler och för varje slag tilldelas spelaren/spelarna med flest moduler av det slaget en segerpoäng. I slutet av det femte året vinner spelaren med flest segerpoäng.

Star Scrappers: Orbital på BoardGameGeek

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Star Scrappers: Orbital (Swe)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.