Family Business (Nordic edition)

139.00 kr

Ålder: 8+
Antal spelare: 3-6
Speltid: 30 min

1 i lager

Artikelnr: LKFB01NOR Kategorier: , Etiketter: , ,

Family Business tar maffiakrigföring till en ny nivå av förräderi, hämnd och allmän blodtörst, och det är just det som gör det så roligt att spela. Varje spelare kontrollerar en “familj” och spelar olika kort för att döda andra spelares familjemedlemmar. I ett spel med den här lilla strukturen är det möjligt för alla att slå sig samman mot en olycklig själ, eller att skadorna är ganska jämnt fördelade. I vilket fall som helst är det den sista familjen som står kvar som segrar.

Varje spelare börjar med ett gäng på nio karaktärer. För att försöka bli av med andra gangsters spelas kontrakt på dem. Om dessa kontrakt inte blockeras av någon placeras den utpekade gangstern på dödslistan. Så snart sex gangsters finns på träfflistan startar ett maffiakrig. Detta innebär att i början av varje tur elimineras den första karaktären på denna lista. Detta fortsätter tills listan är tom.

Mobwars kan också utlösas av att kort spelas. När inte fler än de sista sex eller färre karaktärerna är i spel pågår ett konstant mobwar, tills bara en spelare har karaktärer kvar.

I allmänhet turas spelarna om medsols, men turerna går dock till varje spelare som spelar ett svarskort och därefter återupptas turerna medsols med spelaren bredvid. Mycket interaktion när spelarna spelar kort för att sätta gangsters på listan, rädda dem, få dem ersatta, starta ett maffiakrig eller stoppa det…

Family Business på BoardGameGeek!

Lär er spela Family Business på Triple S Games YouTube:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Family Business (Nordic edition)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.