Exit: Spöktåget (SWE)

179.00 kr

Ålder: 10+
Antal spelare: 1-5
Speltid: 45-90 min

Ej i lager!

Artikelnr: LPFI7346 Kategori: Etiketter: ,
  • Escape room hemma i vardagsrummet
  • Tankenöt
  • Upplevelse på ask

Mörka, slingriga gångar, skräckslagna skrik och förfärliga monster – låter kul, inte sant? Det var i alla fall det ni tänkte när ni bestämde er för att besöka nöjesparkens ‘hemsökta’ attraktion: Spöktåget! Men då ni träder in hör ni nycklarna vridas runt; ni är inlåsta. Kan ni samla mod till att lösa gåtorna och rymma från Spöktåget med livet i behåll?
Ni är inbjudna att övernatta i en stor, överdådig villa. Men det positiva slutar där, för när ni anländer tvingar okända människor er att delta i ett makabert spel. Klockan tickar och ni ska samarbeta snabbt för att lösa alla gåtor. Kan ni fly från villan innan det är för sent?

EXIT-spelen är escape rooms i en ask. Du står inför en serie gåtor och mysterium som ska lösas på tid så att du kan fly från den plats där du blivit instängd.

Varje EXIT-spel utgör en stor utmaning som tar 1-2 timmar att lösa för en grupp spelare och spelet är endast tänkt att spelas en gång. Varje ask har sitt egna tema från den övergivna antarktiska forskningsstationen till det hemsökta slottet till en (kanske) öde ö.

EXIT 8: Spökhuset har en svårighetsgrad på 2/5.

OBS! Det här spelet kan bara spelas EN GÅNG! Under spelets gång kommer ni att riva, vika och skriva på spelmaterialet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Exit: Spöktåget (SWE)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.